Medicamentele revin în același ambalaj steril, nepătat și neexpirat

Datele electronice, în schimb, pot fi ușor și ieftin duplicate și stocate pe computere la sute de mile sau chiar la jumătate de lume distanță de zona de atac, cu condiția ca sistemul să fie configurat pentru a permite acest lucru. Astfel, în timp ce instituția de origine este lovită de un uragan, cutremur sau tornadă, dosarele medicale pot fi strânse și uscate în micul lor colț de spațiu cibernetic.

„În sectorul comerțului cu amănuntul și în sectorul bancar, acesta este un standard”, a declarat într-un interviu C. Martin Harris, MD, M.B.A., director de informații la Cleveland Clinic Foundation. „În domeniul asistenței medicale, pe măsură ce tot mai mulți oameni adoptă înregistrări electronice, recunosc necesitatea de a avea planuri extinse de recuperare în caz de dezastru.”

Și înregistrările electronice nu sunt doar salvatoare de vieți în caz de dezastre, ci și în relațiile cu viața de zi cu zi din secolul XXI. De exemplu, atunci când cineva se mută dintr-un oraș în altul sau chiar se mută în oraș și vede un alt medic, înregistrările de hârtie de multe ori nu sunt disponibile, a spus dr. Sands. “Asta se întâmplă în fiecare zi.”

De exemplu, la Centrul Medical Beth Israel Deaconess din Boston, pacienții se pot conecta la PatientSite-ul securizat al spitalului de pe orice computer compatibil web, Blackberry, PDA sau telefon mobil pentru a-și revizui înregistrările, a vedea rezultatele testelor, a programa întâlniri sau a trimite un e-mail. interogare prin e-mail către medicii lor.

Între timp, pentru a ajuta supraviețuitorii uraganelor strămutați cu nevoi medicale critice, Institutele Naționale de Sănătate și societățile medicale majore lucrează pentru a se asigura că pacienții pot fi conectați rapid la serviciile adecvate.

NIH a stabilit un serviciu de consultanță medicală telefonică non-stop pentru toți pacienții și furnizorii de asistență medicală afectați de uragane. Experți medicali la NIH, centre medicale academice și societăți medicale sunt disponibili 24/7 pentru a oferi consultații medicale cu privire la o gamă largă de probleme medicale, inclusiv cancerul. Numărul gratuit este 1-866-887-2842.

În plus, Institutul Național al Cancerului Serviciul de informații despre cancer (SIC), care lucrează cu Societatea Americană de Oncologie Clinică, extinde linia gratuită CSI (1-800-4-CANCER) pentru a deveni un punct de contact pentru oncologi și pacienți cu cancer.

Colaborarea oferă pacienților cu cancer strămutați o resursă specifică cancerului pentru a ajuta la găsirea unei locații unde pot primi îngrijiri legate de cancer. De asemenea, este inclusă o listă a practicilor oncologice din regiunea coastei de sud a Golfului și din întreaga țară, care sunt disponibile pentru a accepta pacienți. Serviciul poate ajuta și oncologii strămutați de furtună să păstreze legătura cu pacienții lor.

NCI a stabilit, de asemenea, o linie fierbinte pentru pacienții înscriși în prezent în studiile sponsorizate de NCI și pentru clinicienii care le tratează. Acest număr este 301-496-5725.

WASHINGTON, 4 octombrie – Gigantul de calculatoare Microsoft navighează în domeniul informațiilor din domeniul sănătății.

Compania a anunțat astăzi crearea a ceea ce numește HealthVault, o „platformă de software și servicii” gratuită, care permite oamenilor să stocheze informații de sănătate în siguranță online.

Informații precum tensiunea arterială sau pierderea în greutate pot fi încărcate și – odată online – pot fi distribuite medicilor sau oricăror altor destinatari pe care un utilizator le alege, a spus compania.

Scopul este de a reduce „confuzia, documentele și întârzierile inutile”, a spus Microsoft.

“Lansarea HealthVault face posibilă colectarea informațiilor private de sănătate în condițiile lor și pentru companiile din industria sănătății să furnizeze instrumente și servicii compatibile construite pe platforma HealthVault”, a declarat Microsoft într-un comunicat.

Compania a declarat că o serie de companii și organizații sunt deja implicate în acest proiect, inclusiv printre altele American Diabetes Association, American Heart Association, Home Diagnostics Inc. și NextGen Healthcare Information Systems Inc.

Software-ul HealthVault este disponibil online, a spus compania.

Microsoft oferă, de asemenea, o funcție de căutare care va permite consumatorilor să urmărească informațiile legate de sănătate. Publicitatea pe motorul de căutare este de așteptat să sprijine site-ul HealthVault gratuit, a spus compania.

,

Bine ați venit la Morning Break, ghidul zilnic MedPage de astăzi despre ceea ce este nou și interesant pe web pentru furnizorii de servicii medicale. Ai un sfat? Trimiteți-ne la MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

Liderii din Cameră și Senat au anunțat miercuri târziu că au ajuns la un acord bipartisan cu privire la legislația care ar consolida supravegherea FDA a farmaciilor combinate și va oferi agenției puteri suplimentare pentru a controla lanțul global de aprovizionare.

Un medic din Pennsylvania a fost condamnat miercuri la 25 de ani de închisoare pentru conducerea unei „fabrici de pilule” de substanțe controlate care a dus la decese multiple, au anunțat procurorii federali.

Copiii de până la 7 ani care joacă experiență de fotbal lovesc la cap la fel de grav ca și cei susținuți de jucătorii adolescenți și adulți, potrivit unei povești din New York Times despre studii prezentate la o întâlnire a Biomedical Engineering Society

Potrivit unui studiu din Psychological Science, avertismentele privind efectele secundare din anunțurile directe către consumatori se pot da înapoi. Pharmalot remarcă faptul că avertismentele au dat publicității un „halou” de echilibru care, după o anumită întârziere, a sporit interesul pentru cumpărare.

FierceHealthcare a menționat că există patru lecții învățate de la pionierii timpurii ai organizațiilor responsabile de îngrijire după ce au acoperit săptămâna aceasta un briefing al Alianței pentru Reforma Sănătății. Verificați acoperirea MedPage Today a aceluiași eveniment.

Eli Lilly nu își va consolida forța de vânzare a diabetului, https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ chiar dacă intenționează să introducă patru noi terapii până în 2016. În schimb, producătorul de medicamente se bazează pe portofoliul său diversificat pentru a realiza o bucată mai mare din piața diabetului de mai multe miliarde de dolari din SUA, potrivit Bloomberg.

FDA spune că producătorul de produse de îngrijire a pielii Badger Balm, W.S. Badger Co., își reamintește în mod voluntar toate lotiunile sale de protecție solară pentru copii SPF 30 (recipiente de 4 uncii) și o parte din protecția solară pentru copii SPF 30, din cauza contaminării cu Pseudomonas aeruginosa, Candida parapsilosis și ciuperci Acremonium.

, , , HealthLeaders Media “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> HealthLeaders Mediasource = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Planul CVS de a cumpăra Aetna va schimba piața medicală.

Moody’s Investors Service și-a revizuit recent perspectivele pentru 2018, reducând prognoza pentru spitalele non-profit de la stabilă la negativă.

Autorii unei analize recente scriu că cele mai mari companii de asigurări din SUA ar trebui să fie obligate să se alăture piețelor Affordable Care Act din regiunile în care participă la Medicaid și Medicare.

Noua factură fiscală a GOP include modificări majore ale asistenței medicale, inclusiv abrogarea mandatului individual al ACA.

În acest QA, un cercetător discută descoperirile sale recente conform cărora programul Medicare pe bază de valoare pe bază de modificare a mutat banii de la medicii care îngrijesc pacienții mai nevoiași.

Acest raport vă este adus de HealthLeaders Media.

HealthLeaders Media “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> HealthLeaders Mediasource = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Inspirat de o poveste ProPublica din aprilie, care a descris modul în care casele de îngrijire medicală și farmaciile lor aruncă la nivel național sute de tone de medicamente valoroase – și cum o organizație non-profit din Iowa le reciclează cu succes – două state lucrează pentru a crea programe similare.

Alte state, inclusiv Vermont, explorează ideea.

„Toate acele medicamente sunt perfect bune și perfect sigure”, a declarat reprezentantul statului Florida, Nicholas Duran, D-Miami, care a sponsorizat un proiect de lege în Florida, după modelul programului Iowa. „În loc să fie ars, ar putea fi redat la o mare utilizare”.

Povestea ProPublica a detaliat modul în care industria caselor de îngrijire medicală distribuie medicamentele o lună la rând, dar apoi este forțată să o distrugă după ce pacienții decedează, încetează să o mai folosească sau se mută. Unii trimit drogurile către incineratoare regionale masive sau le aruncă pe toaletă, creând probleme de mediu.

În Iowa, un program numit SafeNetRx preia excesul de medicamente, îl inspectează și îl distribuie gratuit pacienților nevoiași. Aproape 80.000 de Iowani au folosit SafeNetRx pentru a obține medicamente – de la antibiotice ieftine la medicamente pentru cancer în valoare de mii de dolari pe lună.

Statul finanțează programul pentru aproximativ 600.000 de dolari pe an, iar în anul fiscal 2016 a recuperat și distribuit medicamente în valoare de aproximativ 3,4 milioane de dolari. Anul acesta este pe ritmul de a distribui peste 6 milioane de dolari de medicamente recuperate.

Multe state au legi care permit donarea de droguri, dar nu au programe care să le aducă în siguranță din casele de îngrijire medicală către cei care au nevoie de ele.

După ce a citit povestea ProPublica, Duran, care este și directorul executiv al Asociației Florida a Clinicilor Gratuite și Caritabile, a declarat că a vizitat o farmacie de îngrijire pe termen lung și a văzut direct cât de mult au fost distruse medicamente valoroase.

Cei de la Polaris Pharmacy Services, a spus el, i-au spus că le-ar plăcea să doneze medicamentul, dar nu pot legal. Noua lege ar crea un program de transfer al medicamentelor, astfel încât acestea să poată fi eliberate gratuit pacienților, a spus el.

Aproximativ 400.000 de dolari din medicamentele pe care Polaris le distribuie în fiecare lună sunt returnate pentru că au fost oprite din anumite motive, a spus David Rombro, directorul executiv al farmaciei. Medicamentele revin în același ambalaj steril, nepătat și neexpirat.

Polaris poate primi credit pentru aproximativ jumătate din medicamentele neutilizate, dar restul de medicamente – în valoare de aproximativ 2,5 milioane de dolari pe an – trebuie luate pentru incinerare, a spus el. Pe baza mărimii farmaciei sale și a câte alții există în Florida, el estimează că în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari sunt distruse anual la nivel de stat.

“Este un medicament perfect bun”, a spus Rombro. “Există oameni care au nevoie de droguri care nu le au.”

În New Hampshire, gazda emisiunii radio Arnie Arnesen a devenit încântată de această idee după ce a prezentat povestea ProPublica și directorul executiv al SafeNetRx la „Atitudinea cu Arnie Arnesen”. Ea i-a transmis ideea de donație de droguri senatorului din New Hampshire, Dan Feltes, D-Concord, îndemnându-l să se întâmple în New Hampshire.